Serveis

El nostre compromís és oferir en tot moment el màxim benestar a les vostres mascotes. Amb tècniques punteres, el quiròfan més avançat i uns professionals amb dècades d’experiència. Els vostres membres de la família estaran a les millors mans.

Mínima invasió amb la tecnologia més puntera

Artroscòpia, toracoscòpia, laparoscòpia o intervencionisme són sinònims de tanquil·litat per a tu i benestar per al teu animal de companyia. Gràcies a les tècniques i l’instrumental més avançat, gossos, gats, conills o fures eviten malestars, complicacions i separacions doloroses.

Extracció de cossos estranys a l’estómac i esòfag de gossos i gats

Els nostres animals són entremaliats i les persones sovint imprudents. Així, a vegades acaben a l’aparell digestiu de les nostres mascotes monedes, hams o mitjons, que a Maurici Batalla Veterinaris traiem i ho deixem en una anècdota. Llegiu-ho al nostre blog.

Artroscòpies en gossos

Els cops, accidents o l’edat provoquen lesions a les articulacions. L’artroscòpia és la manera menys invasiva i eficaç de diagnosticar i guarir al pacient afectat.

A Maurici Batalla Veterinaris comptem amb instrumental d’última generació i milers d’artroscòpies fetes per a la vostra tranquil·lita i la dels vostres companys.

Extracció d’espigues

Quan ve el temps de les espigues tots patim amb els nostres gossos. Hem de tenir cura perquè una petita espiga pot causar molts problemes al cos d’un gos. Truqueu-nos, amb la cirurgia menys invasiva quedarà en un problema tan petit com l’espiga.

Esterilitzacions de gosses i gates

Les esterilitzacions són la millor solució per a gates i gosses familiars. A més de beneficiar la convivència, beneficïen la seva salut evitant fins a un 95% les possibilitats de desnvolupar tumors cancerígens de mama.

Esterilitzar una gata o una gossa per la laparoscòpia no els suposa cap patiment, es fa amb dues úniques incisions de 5 mm de diàmetre i tornen a casa després mateix de la intervenció. 

Traumatologia

Les lesions òssies o de lligaments quees produeixen per un accident sovint acaben al quiròfan. En aquests casos, la cirurgia de mínima invasió és la més adequada. No afegeix més trauma a les lesions causades i redueix la pèrdua de sang, les possibles complicaions i el postoperatori.

Cirurgia de columna

La cirurgia de columna requereix una gran precisió i cura donat que hi passa la medul·la espinal pel seu interior. Per això treballar amb la precisió que permet el quiròfan de MBV i l’àmplia experiència del seu equip són garantia d’una bona recuperació.

Fisioteràpia a gossos i gats

Quan un animal pateix una lesió o es veu afectat per l’edat, la fisoteràpia és una solució com ho és per a les persones. Nosaltres la recomanem també abans i després d’una intervenció.

Contacta’ns!

Adreça

Carrer de la Unió, 63
8800 Vilanova i la Geltrú

Telèfon

‎931 94 55 49

Horari

Dilluns a divendres:
9.30-13.30 h i 14.30-18.30 h

Escriu-nos!

Maurici Batalla Veterinaris

Maurici Batalla Veterinaris

CatalanEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish