El quiròfan

El quiròfan més ben dotat tecnològicament en mans del millor equip. Amb més de 20 anys d’experiència en endoscòpia, oferim la millor garantia d’èxit en les intervencions  a les vostres mascotes.

Un dels quiròfans més ben equipats d’Europa

El quiròfan de Maurici Batalla Veterinaris compta amb els equipaments més avanguardistes. Igual com la sala de preoperatori i postoperatori on els pacients compten amb els tractaments més mínimament invasius i amables per als vostres animals.

Quiròfan veterinari endoscòpia

Control precís de la coagulació

Comptem amb 7 equips diferents per controlar la coagulació intraquirúrgica. Diferents làsers, bisturís elèctrics, d’argó i harmònic.

Instrumental de precisió

Per cada tipus d’intervenció i les diferents mides de pacients comptem amb l’instrumental adequat de darrera generació. Càmeres d’alta resolució, bisturís d’alta precisió, làsers i bombes adequats per a cada operació.

La sala de preoperatori 

Sala preoperatori

El pre i el post operatori també són molt importants en una intervenció. Per això comptem amb una sala totalment equipada per preparar amb cura els pacients i tenir-ne cura mentre tornen a estar a punt per anar-se’n a casa amb tota l’energia recuperada.

Les millors mans al millor quiròfan

 

La precisió que permet treballar amb el material i les tècniques més avançades minimitzen el patiment animal i fan les recuperacions molt ràpides.

I els més de 20 anys d’experiència són la garantia de la millor atenció als vostres animals.

Contacta’ns!

Adreça

Carrer de la Unió, 63
8800 Vilanova i la Geltrú

Telèfon

‎931 94 55 49

Horari

Dilluns a divendres:
9.30-13.30 h i 14.30-18.30 h

Escriu-nos!

Contacta’ns!

Adreça

Carrer de la Unió, 63
8800 Vilanova i la Geltrú

Telèfon

‎931 94 55 49

Horari

Dilluns a divendres:
9.30-13.30 h i 14.30-18.30 h

Escriu-nos!

Maurici Batalla Veterinaris

Maurici Batalla Veterinaris

CatalanEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish